Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, Corendon Alanyaspor maçı öncesi antrenmanda sakatlandı. Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, Corendon Alanyaspor maçı öncesi antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı. Kulüp, oyuncunun sol uyluk ön üst kas grubunda ağrı ve sertlik hissettiğini duyurdu.
Bordo-Mavili ekip, resmi kanalları üzerinden yaptığı açıklamada, sağlık ekibinin ilk değerlendirmesi sonucunda kas yaralanması şüphesiyle Onuachu’nun tedavisine başlandığını bildirdi. Bu durum, takımın hücum hattında önemli bir eksiklik oluşturdu.
Trabzonspor Kulübü, Paul Onuachu’nun durumu hakkında şu resmi ifadeleri kullandı: “Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk ön üst kas grubunda ağrı ve sertlik hisseden oyuncumuz Paul Onuachu’nun yapılan ilk değerlendirmesi sonucunda kas yaralanması düşünülerek Corendon Alanyaspor maç kadrosundan çıkarılmıştır. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır.”
Nijeryalı futbolcunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı, ilerleyen günlerde yapılacak detaylı MR tetkiklerinin ardından netlik kazanacak. Sakatlığın derecesi, takımın ligdeki hedefleri açısından kritik önem taşıyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap