A Milli Futbol Takımı, Kuzey Makedonya maçı hazırlıklarını tamamladı. Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda oyuncuların durumu ve taktik çalışmalar öne çıktı.
A Milli Futbol Takımı, yarın Kuzey Makedonya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesindeki son antrenmanını tamamladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki çalışmalar, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Antrenmanın basına açık ilk bölümü ısınma hareketleri ve pas çalışmalarıyla başladı. Ardından top kapma egzersizlerine geçildi. Takımın taktiksel hazırlıkları basına kapalı bölümde sürdürüldü.
Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu ve Mustafa Eskihellaç’ın tedavilerine devam ediliyor. Hakan Çalhanoğlu antrenmanın ilk kısmında takımla çalışırken, Kerem Aktürkoğlu ise düz koşulara başladı.
Teknik ekip ve futbolcular, evlenen milli oyuncu İsmail Yüksek’i özel bir organizasyonla tebrik etti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da antrenmanı yerinde takip etti.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap